Shutterstock / fizkes

Satanistisch pedofielennetwerk verlaagt contributie

‘We willen er niet alleen voor de elite zijn’

Het satanistische pedofielennetwerk waar ook veel Nederlandse politici deel van uitmaken wil haar activiteiten toegankelijk maken voor een breed publiek. Het verlaagt daarom de contributie voor nieuwe leden flink. Het lidmaatschapsgeld gaat van ruim 875 euro naar 125 euro. Dat is dan wel zonder abonnement op het clubblad. Wie dat toch graag wil ontvangen, betaalt 50 euro meer.

Barend Hendrick van Zuylen-Stolberg, in het dagelijks leven bestuurder, is penningmeester van het pedonetwerk. Volgens hem lijdt de club aan vergrijzing en is nieuwe aanwas van groot belang. Van Zuylen-Stolberg: ”Er zijn steeds minder vrijwilligers en in de weekenden krijgen we de bardiensten niet meer rond. Daarom hebben we niet alleen de contributie verlaagd, jeugd tot en met 10 jaar hoeft helemaal geen entreegeld meer te betalen.”

De huidige leden betreuren het elitaire imago van het netwerk. Van Zuylen-Stolberg: ”Dat is volledig misplaatst, wij zijn er voor iedereen. Met deze maatregelen hopen wij dan ook dat ook mensen met een smalle beurs kennis kunnen maken met satanistisch kindermisbruik.”


Wie toch nog twijfelt, moet 25 april zeker naar Wassenaar komen. Het netwerk houdt dan open dag in pizzeria La Caracha.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *