Laugesen Mateo / Shutterstock

Laugesen Mateo / Shutterstock

Pieter mocht twee jaar geleden niet zonder QR-code naar de kroeg en dus gelooft hij niet meer in de maanlanding

Op 21 juli 1969 zette Neil Armstrong als eerste mens voet op de maan. Maar volgens Pieter is dat nooit gebeurd. Pieter mocht namelijk twee jaar geleden niet zonder QR-code de kroeg in.

“Ik mocht café De Toeter niet in omdat ik me niet had laten vaccineren en ik me ook niet wilde laten testen,” legt Pieter uit. “Ik was een tweederangsburger, alleen maar omdat ik vragen stel bij het officiële verhaal over covid. Door mijn ervaring aan de deur bij De Toeter ben ik er rotsvast van overtuigd dat al het bewijs voor de maanlanding door de NASA in scene is gezet.”

Pieter stoort zich eraan dat mensen zoals hij in de media als ‘wappie’ worden afgeschilderd. “Door dat soort termen te gebruiken sluit je hele groepen uit van de samenleving. We weten allemaal tot wat voor verschrikkingen dat kan leiden. Niet tot een Holocaust hoor, want dat is natuurlijk ook een leugen.”

Bij de tweede kroeg waar Pieter twee jaar geleden zonder QR-code aan de deur verscheen, werden overigens helemaal geen QR-codes gecontroleerd en kon hij gewoon een biertje drinken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maanlanding ontkennen? Intellectueel massochisme.
Covid vaccinatie weigeren? Dan wordt je niet uitgesloten maar sluit je jezelf uit.
De holocaust ontkennen? Is een misdaad die normaal resulteerd in een deftige boete en gevangenisstraf. Hopelijk komt dat er van.

Reageer
gravatar

Nooit vergeten, Pieter, wat die reptielen je hebben aangedaan! Sorry trouwens dat het zo lang duurt, je had allang vervangen moeten zijn door een immigrant, maar het valt allemaal niet mee, zo’n wereldwijde samenzwering … personeelstekorten, inflatie, griepjes … anywho, Q doet de groeten.

Reageer
gravatar

Bij mij was het precies andersom. Ik heb die flauwe kul van Armstrong nooit geloofd. Dus had ik ook geen zin in QR-codes en dergelijken.
Ik werd trouwens ook geweigerd de Toeter. Ze zeiden daar aan de deur dat ik een “maanlanding-ontkenner” was. Zover is hier al gekomen.
Gelukkig gaat de BBB daar wat aan doen.

Reageer
gravatar

Ik heb de indruk dat Peter holocaust verstond als holenkous van de primitieve holenmannen die zich SS’ers noemden.
Overigens waarschijnlijk zijn zijn voorbeelden van grote heldenmoed die raad wisten met de Russen.

Reageer
gravatar

Pieter (ware naam onbekend, evenals leeftijd en woonplaats) heeft de verkeerd films bekeken.
Amerikanen hebben wis en waarachtig in 1969 en begin jaren ’70 enkele malen op de maan gestaan.

De Russen hebben echter uit jaloezie mislukte films gemaakt met nagemaakte Amerikaanse astronauten en een nepmaan. Die films hebben Pieter c.s. op het verkeerde been gezet. De linker vermoed ik.

Reageer
gravatar

Zeer vreemd. Als overheid hebben we duidelijkheid, openheid, rechtvaardigheid en eerlijkheid toch zeer hoog in het vaandel staan. Ik herken me totaal niet in dit beeld en ga er keihard aan werken!