NOS

NOS

Man die dit weekend naar monster van Loch Ness zocht kwam vooral zichzelf tegen

Een man die dit weekend zocht naar het monster van Loch Ness, als onderdeel van de grootste zoekactie sinds 1972, kwam vooral zichzelf tegen. Toen hij in een bootje samen met andere vrijwilligers de Schotse wateren trotseerde vond hij niet wat hij zocht, maar stuitte hij wel op een joekel van een existentiële crisis.

“Wat doe ik hier in godsnaam”, prevelde de man. “Ik heb gewoon een gezin”, hoorden de andere vrijwilligers hem meermaals verzuchten. De vader van drie kinderen kwam niets nieuws te weten over ‘Nessie’, maar des te meer over zichzelf en zijn eigen dubieuze levenskeuzes. Ook kwam de 44-jarige man erachter dat hij last heeft van zeeziekte. Zo leverde de zoektocht toch nog iets op.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *