pcruciatti / Shutterstock.com

EMA: ‘Slechts één prik van Janssen-vaccin, anders raak je verslaafd’

Mensen die gevaccineerd worden met het Janssen-vaccin krijgen maar één dosis toegediend. Dat zegt het EMA. Het vaccin is namelijk zo goed dat mensen er anders verslaafd aan raken.

“Het is gewoon een te lekker vaccin”, zegt EMA-onderzoeker Jamilla Tavern. Na zelf het vaccin te hebben getest, heeft ze besloten dat één dosis van het Nederlandse vaccin meer dan genoeg is. “Je wordt er flink gevaccineerd van, dat maakt dit vaccin gevaarlijk. Je kan nooit meer terug naar dat moment dat je niet wist hoe het was om gevaccineerd te worden. Hoe heerlijk zorgeloos ik me daarna heb gevoeld… Ahhhhh ik wil zo graag nog een keer.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb begrepen dat de politie op spoor is van een crimineel netwerk dat vaccins opkoopt op de Europese zwarte markt. De vraag in de biblebelt is al weken drastisch aan het stijgen. En dat dreigt hun lucratieve verkoop van tweede hands bijbels te ondermijnen.

Reageer