Studio Speld

Studio Speld

Man die 14 uur per week op TikTok zit vindt het maar helemaal niks

'Alleen maar domme filmpjes'

De 28-jarige Xumi uit Amsterdam kan zich totaal niet vinden in de hype die TikTok heet. “Ik snap het niet. Heb er echt niks mee, alleen maar domme filmpjes”, vertelt Xumi, die inmiddels een wekelijkse TikTok schermtijd heeft van veertien uur.

De Amsterdammer noemt het platform tijdverspilling. “Alleen maar video’s van meisjes die dansjes doen op trending nummers van Taylor Swift, Demi Lovato, Drake, THE WEEKND, Harry Styles, Rema & Selena Gomez, Miley Cyrus, Joost, Ariana Grande, Lizzy McAlpine, what I eat in a day video's, shoplogs, daily routines, voetbal video's, kook tutorials, pranks, dag vlogs, skincare, date night, avondroutine, moffel en piertje remixes, parodieën, travel vlogs, museum en picknick ideeën, How to go trending video’s, filmfragmenten, grappen, nieuws, juice, try on hauls, challenges, podcast fragmenten, straat interviews, gym routines, life hacks, zogenaamde “satisfying” video's, ASMR, celeb stories, inspirerende verhalen, POV’S, verborgen camerabeelden, crypto tips, game video's en twerk wedstrijden ofzo. Wie wilt daar nou naar kijken? Mij niet gezien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *