COC Nederland

Hoekstra vanavond in debat met zijn campagneleider

Felle confrontatie tussen CDA-kopstukken verwacht

Een spannende confrontatie vanavond bij Pauws verkiezingsdebatten. CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra kruist dan de degens met zijn campagneleider Raymond Knops. Analisten verwachten een fel debat over de CDA-campagne.

“Het gaat knetteren”, voorspelt NOS-verslaggever Xander van der Wulp. “Hoekstra zal willen dat Knops verantwoording aflegt over de volkomen onbegrijpelijke koers van de campagne en over de slogan ‘Nu doorpakken!’ die nergens op slaat. Van de andere kant zal Knops Hoekstra aanspreken op zijn prestaties in de debatten en zijn steeds terugkerende onhandigheid.”

Wouter de Winther van De Telegraaf verwacht dat beide kopstukken ook vooruit zullen kijken. “Voor veel kiezers ligt de vraag op tafel hoe het verder moet met de CDA-campagne. Daarin zijn ze meer geïnteresseerd dan in het verleden. Het is de vraag wie van de twee het meest overtuigende antwoord heeft.”

Opiniepeilers denken dat Hoekstra in het debat in staat moet zijn een paar zetels af te snoepen van het CDA.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel mooi dat ze de rijksoverheid zover gekregen hebben om een cda campagne te betalen. En dat zelfs het COC een portretfoto van de lijsttrekker sponsort.

Maar waarom ze nu ineens dingen willen enzo verbaast me, alsof ze die dingen alleen gedaan hebben om hier in de campagne tegenin te gaan.

gravatar

De confessioneel CDA, CU en SGP dienen zich te bepalen tot de redenen waarom kiezers op deze partij stemmen. Het kan ook niet anders dan dat deze partijen de bijbel belangrijker vinden dan onze wetboeken.

Daarom moet iedere verkiezingsbelofte duidelijk worden ondersteund door hun god door middel van bijpassende bijbelcitaten.

Hun politici hebben ten minste een academische religieuze studie afgerond en bij voorkeur dominee of pastoor zijn of zijn geweest.

Reageer