NOS

NOS

CDA gaat geheime wapen inzetten: een Bontenbal-lied op de melodie van Wonderwall

‘Dit wordt onze gamechanger’

Het CDA ziet ondanks de frisse indruk van hun nieuwe lijsttrekker nog niet het gewenste resultaat terug in de peilingen. De partij is daarom van plan het laatste geheime wapen in te gaan zetten: een Bontenbal-lied op de melodie van Wonderwall. “Dit wordt onze gamechanger”, vertelt een woordvoerder van het CDA.

“22 november is gonna be the day that they’re gonna throw it back to youuu”, zingt de woordvoerder, die duidelijk dolenthousiast is over het geheime wapen van de partij. “Na de eerste akkoorden zei Henri meteen al ‘gaaf’ en ’is dit wat jonge mensen ook leuk vinden?’, dus dat is alvast een goed teken. We kunnen helaas verder nog niet al te veel verklappen, maar verwacht een spektakel.” De woordvoerder kan zich duidelijk toch niet inhouden wanneer hij wegloopt. “You’re my Bontenbaaaalll.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *