shutterstock.com/studiospeld

Nieuwste trend onder Britse royals: skin tone-revealparty

Nu de babyshower en de genderrevealparty helemaal zijn ingeburgerd in ons land, is de volgende babytrend alweer overgewaaid. Dit keer komt het van de Britse royals: de ‘skin tone-revealparty’. Een feestje waarop ouders op ludieke wijze de huidskleur van hun ongeboren kind onthullen.

Veel aanstaande ouders maken er graag een momentje van: het prijsgeven van hun baby’s huidskleur. Anders dan bij een babyshower zijn beide ouders aanwezig bij dit feest en organiseren ze het evenement zelf. Ze kunnen daarbij zelf kiezen wie er aanwezig zijn. Zoals je broer met zijn vrouw, je vader en je stiefmoeder of je invloedrijke oma. Vaak wordt de onthulling met een taart gedaan. Die taart ziet er van buiten heel normaal uit, versierd met wit glazuur bijvoorbeeld, maar als hij door de aanstaande ouders wordt aangesneden wordt de vulling zichtbaar en verklapt de kleur in chocoladetinten de huidskleur van de baby. 

Je kunt ook een ballon stuk prikken met daarin confetti in de kleur van het nageslacht, cupcakes maken met een huidkleurige vulling of een piñata laten vullen met gekleurde snoepjes. Zo krijgt de dag dat je de huidskleur van je ongeboren kind met je familie bespreekt een feestelijk tintje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een onzin weer, zo wordt iets moois en intiems als welke huidskleur je kindje krijgt en in hoeverre hij door de familie dus geaccepteerd zal worden, vermalen tot plat feestelijk vermaak. Bah!