Joseph Sohm - Mr Pics / Shutterstock.com

Koningin Elizabeth bekent bemoeienis kleur: ‘Bang dat achterkleinzoon rood haar zou krijgen’

Gisteren onthulde Meghan Markle dat iemand op Buckingham Palace zich zorgen maakte over de kleur van hun kind. Koningin Elizabeth bekent nu dat zij dat was. “Was bang dat achterkleinzoon rood haar zou krijgen.”

“We hebben het al één keer meegemaakt, we waren bezorgd dat het ons nog een keer zou gebeuren”, zegt koningin Elizabeth. “Natuurlijk lijk je met iemand als Meghan Markle redelijk safe te zitten. Maar wat het kan kwaad om even aan haar te vragen of ze nog roodharigen in de familie heeft zitten?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ken de waarheid, want ik ben bekend met het Britse Koningshuis.

Het begon met een ruzie van Kate (Middleton, red.) met Meghan (Markle, red.). Kate wist dat ze door de komst van Meghan niet meer zou worden beschouwd als knapste van het huis Windsor.

Daardoor zou ze niet langer de favoriet van het Britse volk zijn. Ze was ook bang dat de kleine van haar schoonzus knapper zou zijn dan haar kinderen. Zodoende.

Naar mate mijn leeftijd vordert begin ik mij ook zorgen te maken over mijn populariteit.

Reageer
gravatar

Politieke manipulatie bestaat al op gezinsniveau. Bijvoorbeeld, ik hoorde van een geval waar iemand een meisje van 9 vroeg of ze wilde neuken.
Ik sprak pas (informeel) iemand die psychiater was en hij was het met me eens dat het waarschijnlijk als reprimande bedoeld was. Kinderen gedragen zich naar de mening van sommigen soms al een beetje sexy of tenminste brutaal. Dat kind vertelt het verhaal thuis als slachtoffer, dat is gezinspolitiek, en zelfs de politie komt er dan bij.
Ook worden soms dingen die informeel zijn een beetje door geroddeld door de moeder zoals gebeurde met een zoon, student die intellectueel nieuwsgierig was en soms grappige of bizarre anekdotes wist te vertellen. De moeder kreeg dan bijval van de buren en zo ontstaat nepnieuws. Het nieuws blijft hetzelfde, maar de emotionele geaardheid verdraait de intentie, en zo zit veel politiek in elkaar. Alleen al de sensatie in de stem van de nieuwslezer maakt het nieuws nep.

gravatar

Dat is de theemevrouw, een hofdame.

Ze houdt de thee warm onder haar muts.
(Nee, niet die!)

Engelsen zijn erg gesteld op tradities.
Dus stipt om 4 uur PM moet ze klaar staan.

gravatar

Alle verloven zijn ingetrokken. Medewerkers mogen vandaag na pas 21 uur naar huis.

Wij zijn namelijk bezig met het onderzoeken hoe wij de Koninklijke Familie kunnen behoeden tegen valse berichten van aangetrouwde familieleden, zoals destijds door Edwin de Roy van Zuydewijn.

Bovendien moeten wij de beide Hoogheden en hun Dochters instrueren hoe zij moeten omgaan met de berichten over het enorme geroddel over het Engelse Koningshuis.

gravatar

Een Amerikaanse actrice heeft gemiddeld meer eigenliefde en zelfmedelijden dan de koningin van Engeland en het hele Britse koningshuis bij elkaar. Immers ze is getraind in de soap.
Het interview met Meghan Markle door Oprah Winfrey toonde helder aan hoe racistisch het Britse koningshuis is. Het was huilen. We zwolgen allemaal mee hoe het dikke vrouwenlijf van Oprah hierin gedijde.
Er worden in het paleis natuurlijk ook wel eens flauwe grappen gemaakt, om een beetje bij het gewone volk te horen. De moeder van prins Harry voelde zich ook gediscrimineerd hoewel ze blond haar en blauwe ogen had. Maar zo werd het gevoelsleven van de prins al van jonge leeftijd in het geheim bepaald door het trauma van haar die een affaire begon met een roetmop. Ze voelde zich niet thuis.
Harry zocht en vond een bewijs. Meghan met een ‘zwart-witte achtergrond’. Maar de zwarte kant is lucratiever en vatbaarder voor exploitatie.
Een eigen carrière.

Reageer