Shutterstock / Shaun Jeffers

Shutterstock / Shaun Jeffers

Roddelpers geschokt door ‘ongefundeerde beschuldigingen’ in docu Harry en Meghan

De Britse roddelpers heeft geschokt gereageerd op de ‘ongefundeerde beschuldigingen’ in de docu van Harry en Meghan. “Er wordt in de serie beweerd dat er mensen zijn omgekocht om verhalen te verzinnen over het echtpaar”, zegt roddeljournalist Bryan Posthlewaites. “Maar waar baseren deze mensen zich op? Het is alsof ze die verhalen volledig uit hun duim hebben gezogen, enkel en alleen omdat het scoort en aandacht opwekt. Dit is echt schandalig.”

Andere paparazzi waarschuwen voor de gevolgen van het soort uitspraken dat Harry en Meghan doen. “Straks worden wij alsmaar achtervolgd door het publiek, en is er geen rust meer voor ons. Niet goed!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is niet duidelijk of: “Straks worden wij alsmaar achtervolgd door het publiek, en is er geen rust meer voor ons. Niet goed!” gezegd werd door ‘andere paparazzi’ of door Harry en Meghan? De eerste mogelijkheid is ironisch, het tweede is realiteit.

Reageer