Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Studio Speld / Naydiënne Bonifacio

Na film, podcast en boek komt Prins Harry met wandtapijt over zijn leven

De Britse prins Harry komt na het uitbrengen van een film, een podcast en een boek over zijn leven met een wandtapijt over hem. “Ik ben erg blij en enthousiast over het aankomende tapijt”, zegt een opgewekte Harry in de media. “Dit stelt mij in staat mijn verhaal nog beter te vertellen en als het ware controle te krijgen op mijn eigen narratief, met een met de hand geborduurd tafereel dat mijn leven van geboorte tot aan het heden in beeld brengt.”

Het wandtapijt is 120 meter lang en 55 centimeter hoog, en is inderdaad door duizenden handarbeiders met de hand geborduurd. Het toont heel gedetailleerd scènes uit Harry’s leven: “Mijn eerste woorden als kind, mijn eerste voetstapjes staan erop, maar ook de ruzies met mijn vader, broer en oma, de keren dat ik voor de tv zat en een maaltijd at, de keren dat ik een tijdschrift las, toen ik het leger in ging: alles staat erop. Het is echt voor de fans, niets wordt overgeslagen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *