Guardian News/YT.com

Buckingham Palace onderzoekt of pestende Meghan Prins Andrew aanzette tot seks met tieners

Een nieuw hoofdstuk in de voortdurende ruzie tussen Buckingham Palace en Meghan Markle: Buckingham Palace laat weten te onderzoeken of de prinses tijdens haar tijd in het Britse Koningshuis Prins Andrew heeft gepest, zodat hij vrienden zou worden met een zedendelinquent en seks zou hebben met tienermeisjes. 

We onderzoeken nu claims van onze arme prins Andrew dat ze hem met aanhoudende ‘pesterijen’ gedwongen heeft om zich ongepast te gedragen met jongere, véél jongere, leden van het andere geslacht”, zegt een woordvoerder van Buckingham Palace. “Het enige wat wij nu willen is dat de pers ons narratief gebruikt voor een verhaal, zodat iedereen haar zal haten en wij dit alles eindelijk kunnen vergeten.”

Dit artikel verscheen eerder op Newsthump.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wilde niet, maar Meghan duwde me er gewoon op.
Ik weet nog dat ze zei, ‘hee je zweet helemaal niet’ , toen ze me op het volgende minderjarige meisje duwde. Als ik nog eens in Amerika kom zal ik er wel iets van zeggen.

Reageer
gravatar

Vele lezers, zoals ik, kunnen Engelse teksten uit Newsthump best zelf lezen. Liever zelfs.
Als het nou berichten waren uit het Spaanse El Mundo Today of de Italiaanse Lercio, is voor vertaling wel wat te zeggen, alhoewel met de beschikbare vertalers op internet dat niet echt nodig is.

Reageer