Shutterstock.com / Studio Speld

Verpleegkundige Sanna vandaag als eerste geknipt

De campagne om heel Nederland te knippen is vandaag eindelijk begonnen. Verpleegkundige Sanna uit Veghel kreeg de eerste knipbeurt.

“We maken hier het begin mee van het einde van de coronakapsels”, zei Hugo de Jonge, die zelf aanwezig was bij de Veghelse kapper Hairz. “Een waanzinnig moment.”

Sanna zelf had naar eigen zeggen wel wat zenuwen voor het moment dat ze live op tv moest vragen om de punten beetje bij te werken. “Gelukkig ging het allemaal goed en wist de kapper nog precies hoe ik het graag wil hebben.”

Ze hoefde overigens geen moment te twijfelen toen ze werd gevraagd om als eerste geknipt te worden. “Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn collega’s. Ze moeten ontzettend nodig naar de kapper, vind ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De redactie heeft een voorkeur voor foto’s van jonge meiden. Dat is inmiddels algemeen bekend. Maar een meisje van vijftien jaar, dat nog droomt om ooit zelfstandig kapster te worden, als voorbeeld te nemen voor de eerste knipbeurt is wel erg ver gezocht. En dat meen ik.

Reageer