Shutterstock MikeDotta

Shutterstock MikeDotta

Boa’s gaan alle kappers in Nederland controleren of er ergens een grap gemaakt wordt

Het belooft een drukke dag te worden voor alle boa’s in Nederland. Ze moeten namelijk van hun burgemeesters alle kappers controleren om te kijken of er ergens een grap gemaakt wordt. Het zou gaan om ruim 30 duizend vestigingen die als kapperszaak staan ingeschreven bij de KvK.

“We zijn vanochtend vroeg al begonnen bij de kapper tegenover het gemeentehuis, want ons clubje moet er ruim 100 controleren vandaag”, zegt de 59-jarige boa Harry uit Haarlem. “Waar we op letten is of er in de zaak: grappen worden gemaakt, theatrale gebeurtenissen plaatsvinden of mooie schilderijen hangen. Zoja, dan grijpen we in. Alleen vandaag hoor. Morgen mogen ze weer rustig knippen.”

Kappers reageren verbaasd op de controles. “We hebben toevallig precies vandaag weinig klanten, dus er valt weinig te lachen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *