Shutterstock / KIRAYONAK YULIYA

Shutterstock / KIRAYONAK YULIYA

Vrouw met lang haar laat zich millimeteren: vriend ziet nog steeds niet dat ze naar de kapper is geweest

De 21-jarige Janne had genoeg van haar lange lokken en besloot zich daarom vanmiddag te millimeteren. Helaas zag haar vriend niks anders aan haar. “Moet ik iets aan je zien? Eens kijken, andere oogschaduw misschien?”

Van haar tot aan haar billen naar bijna kaal: Janne kwam met de grootste verwachtingen thuis. Haar vriend Tim zou eindelijk zien dat ze naar de kapper was geweest. Maar de reactie bleef zoals altijd uit. “Hij begon gewoon over hoe zijn dag was geweest. Hoe kan hij nou niet zien dat ik bijna geen haar meer heb?”, laat Janne ons weten.

Na veel subtiele hints over waar ze vanmiddag was geweest, drong het tot Tim door. Hij bestudeerde haar haar eens goed. “Ah, de puntjes zijn eraf”, zei hij, “Ziet er leuk uit!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *