Shutterstock: Syda Productions

Ongeïnspireerde verpleegkundige gaat ‘werken’ als ze gevaccineerd is

Wat ga jij doen als je eindelijk het vaccin krijgt? Deze ongeïnspireerde verpleegkundige gaat ‘werken’. Oke.

Sommige mensen dromen iedere nacht van de dingen die ze zullen doen als ze het verlossende vaccin in hun aderen gespoten krijgen, maar de 28-jarige verpleegkundige Lois is daar niet een van. Zij wil gewoon rustig slapen, want: ‘ik moet werken’. 

Verontschuldigend zegt verpleegkundige Lois nog dat ze heus ook wel lekker gaat dansen als ze gevaccineerd is, maar als we haar dan vervolgens zeggen dat ze daar zeker weer de Jerusalema-challenge mee bedoelt in de pauze met collega’s, dan knikt ze alleen maar stilletjes. Dat onze levens in handen liggen van zulke fantasieloze figuren. Applaus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kan mij voorstellen dat het magere zestienjarige fotomokkeltje op de foto niet eg geïnspireerd is voor het werken als zuster in een verpleeghuis. Al die stokoude mannen die haar in de magere billetjes proberen te knijpen en daarna teleurgesteld zijn doordat er te weinig bil is om in te knijpen.

Reageer