NOS.nl

Rutte: ‘Mensen zullen twee afspraken bij kapper moeten maken om volledig geknipt te zijn’

Toch nog opvallend nieuws tijdens de persconferentie van vanavond. Dat de kappers vanaf volgende week open zouden gaan was voor veel mensen al geen verrassing meer, maar daarbij had Rutte wel een opvallende toevoeging: mensen zullen twee afspraken bij kapper moeten maken om volledig geknipt te zijn.

“Na zo’n lange tijd niet naar de kapper te zijn geweest blijkt dat de effectiviteit van alleen een eerste knipbeurt niet genoeg is voor een volledig geknipt kapsel”, vertelt Rutte. “Mensen moeten daarom na hun eerste knipbeurt meteen een vervolgafspraak maken. Die afspraak hoeft niet per se de dag erna plaats te vinden, maar idealiter wel binnen zes weken. Anders is het weer vergroeid.”

Rutte laat verder nog weten dat er onderzoek wordt gedaan of er in sommige gevallen drie knipbeurten nodig zijn. “Denk aan het haar van Willem Engel, maar daar komen we later nog op terug.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verlichte voorzorgmaatregelen bij kappers

Het gebruik van een haarkapje is bij de kapper verplicht.
De haarlotion moet in een vrieskast worden bewaard. Tweede toediening van de lotion is noodzakelijk voor de optimale werking. Dat moet binnen vier weken worden gedaan.

Reageer
gravatar

Eerst knippen wij de rechterkant en maanden later de linkerkant. Dat kan helaas niet eerder, want de lotion-fabrikant heeft onverwacht productieproblemen. We krijgen hooguit maar veertig procent van wat ons is toegezegd.