Pro Shots / NL Beeld

Pro Shots / NL Beeld

Kabinet: thuisfeestadvies vervalt

Goed nieuws voor alle mensen die het helemaal zat zijn om de hele week thuis te feesten. Het kabinet gaat naar alle waarschijnlijkheid tijdens de volgende persconferentie bekend maken dat het thuisfeestadvies komt te vervallen. 

“We merkten dat veel mensen het echt zat waren om alleen nog maar thuis te feesten”, zegt Rutte. “Het is denk mooi als mensen straks gewoon de helft van de week op locatie kunnen feesten en dan naar behoefte de andere helft nog thuis. Dat is een mooie balans als ik zo hoor bij de mensen om mij heen. Vooral voor de mensen die voor de overheid feesten is dat al even geleden.”

Voor de 24-jarige Janna is het wel balen. Zij had van haar discotheek een groot speakersysteem gekregen om makkelijker thuis te kunnen feesten. “Deze moet ik helaas nu weer inleveren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor al deze thuisfeesten komen natuurlijk naheffingen! De coronarekening moet toch betaald worden. Alvast mijn excuses voor het aan te richten leed. Ik heb er geen actieve herinnering meer aan.

Reageer
gravatar

“Speakersysteem”, in moerstaal luidsprekersysteem.

Vroeger, toen men perfect geluid nog belangrijk vond, waren grote luidsprekerboxen in tweevoud populair. Daarvan waren de basluidsprekers berucht in rijtjeshuizen, bovenwoningen en appartementencomplexen.

Reageer
gravatar

Ja opa, dat herinner ik nog. Toen hadden we peperdure hifi-apparaten in huis. Daar hadden we jarenlang voor gespaard. Maar jij luisterde alleen naar Radio Veronica via AM 192. Wat een gekraak! En geen bas en hoge tonen te horen!

gravatar

Uitgeknipt: mensen die voor de overheid feesten. Feesten voor de overheid is toch meer iets van kabinet en medewerkers van de Britse premier Johnson. Het is zeker geen gewoonte in ons vaderland/moederland.

Reageer