Shutterstock / Studio Speld

Trendy! Festival-mondkapjes met speciaal vakje voor je drugs

Festivalliefhebbers opgelet: er is een nieuw mondkapje op de markt met een speciaal vakje voor je drugs. Een geweldig initiatief voor de stijlbewuste festivalgangers onder ons.

“Als alles meezit, staan we mogelijk later dit jaar weer met z’n allen op een festival”, zegt de 21-jarige student Anke, die het mondkapje heeft ontworpen. “Maar wel met de nodige aanpassingen, zoals 1,5 meter afstand en een mondkapje. Met mijn ontwerp heb ik geprobeerd van een nood een deugd te maken. Nooit meer dat irritante gehannes met een zak pep in je kut.”

Anke laat zien hoe haar mondkapje eruit ziet. “Aan de buitenkant zit een klein vakjes waar je je drugs in kan stoppen. XTC, coke, 3-MMC, het past er allemaal in, binnen mondbereik zelfs, als je beetje lange tong hebt. Daarnaast zit er ook nog een sociaal aspect aan; het is namelijk ook leuk om te zien wat anderen mee hebben, zodat je daar samen over kan praten en mogelijk kunt delen met mensen die niet van plan waren drugs te gebruiken en daarom niks hebben meegenomen maar zich dan na twee biertjes bedenken waardoor ze bij iedereen moeten rondvragen.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *