Thomas Andre Fure / shutterstock.com

Arnoud droomde vannacht dat hij op een feest was en nu is hij teringbrak

Het zit niet mee voor de 27-jarige Arnoud uit Hellevoetsluis. Voordat hij gisteravond naar bed ging, voelde hij zich nog topfit. Echter na een intense droom te hebben beleefd waarin hij rietadtje na rietadtje aan het wegwerken was op een huisfeest, zit hij nu met de gebakken peren: hij is teringbrak.

‘’Het was wel echt een heel chill feest, ook al kan ik sommige delen niet meer echt herinneren’’, kreunt een vermoeide Arnoud. ‘’Normaal kan ik wel echt beter tegen alcohol, maar ik kan me herinneren dat ik helemaal door het geluid ging vannacht. Ik had ook gewoon nog wat water moeten drinken voordat ik wakker zou worden.’’

Naar omstandigheden maakt Arnoud het verder goed. Hij heeft zich inmiddels ziek gemeld voor werk, een paracetamol met een paar liter water ingenomen en een dikke vette kapsalon besteld terwijl hij zijn favoriete programma Marble Mania op de bank kijkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met de huidige lage temperaturen kunnen wij ons voorstellen dat het gedroomde buitenfeest heel koel (E: chill) moet zijn geweest.

Studententaal: Rietadt
NL: Bier opzuigen door een rietje

Het zou De Speld sieren om geen woorden te gebruiken die door meer volwassen lezers zonder verklaring niet begrepen worden.

Reageer
gravatar

Heeft Arnoud gedroomd dat de rietjes bij zijn rietadtjes biologisch afbreekbaar zijn? Iedereen weet dat de vervuiling van de zeeën komt door niet-biologisch afbreekbare rietjes.

Het moet natuurlijk wel woke blijven, ook als je het maar droomt.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

Reageer