Iammotos / Shutterstock

Iammotos / Shutterstock

Nudist Jeroen (53) heeft nachtmerrie dat hij aangekleed een presentatie moet houden

Ondanks dat nudist Jeroen (53) alleen een laken over zijn naakte lichaam had, werd hij badend in het zweet wakker. Hij droomde dat hij aangekleed een presentatie moest houden.

“Het was verschrikkelijk. Ik droomde dat ik een presentatie moest houden voor al mijn collega’s. Ik had het goed voorbereid en ik had zelfs wat ludieke animaties er in gestopt om de toeschouwer bij de les te houden. Maar toen ik naar beneden keek zag ik dat ik kleren droeg. Het was zo gênant. Ik werd net zo rood als de rode lakbottines waar ik mijn outfit mee had afgemaakt.”

Jeroen is inmiddels van de schrik bekomen. “Het was maar een nare droom. Gelukkig kan ik morgen gewoon weer in mijn geboortekostuum naar werk komen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rinnah heeft mijn droom goed samengevat. Het is jammer dat haar laatste zin niet juist is. Ik vermeld hieronder de zin zoals hij behoort te luiden:

Ik hoop dat ik morgen gewoon weer in mijn geboortekostuum aan werk kan komen.”

Reageer
gravatar

Uit het woord “geboortekostuum” in de laatste alinea concludeer ik dat Jeroen (53) publieksvoorlichter is bij een nudistenclub, werkzaam als warmteregelaar (een soort menselijke thermostaat) in een sauna of porno-acteur
Maar ik kan het natuurlijk ook mis hebben.

Reageer
gravatar

Ik kan hem op de foto met zijn kleren aan niet beoordelen of ik met men op de film zou willen. Tja, zijn leeftijd (53) werkt in ieder geval behoorlijk tegen.

gravatar

stukje beleving naar de mensen toe, daar doe je het toch voor, 24 landen, 18 spelers, regionaal 18 clubs en redelijk vaste basis, gaan niet meteen weg, ken je het weltijdje goed volgen, was makkelijker toen, vijf of vier stuks bij materiaal inkoop.

Reageer