RTL Nieuws / Youtube

Verkiezingsdebat: hier hebben we vannacht over gedroomd

Afgelopen nacht gingen Donald Trump en Joe Biden voor het laatst met elkaar in debat. We hebben besloten niet zo lang op te blijven maar gelukkig hebben we er wel over gedroomd. We zetten de opmerkelijkste momenten op een rijtje.


Een adelaar landde op het hoofd van Trump

Belmont University vergat het zolderraam dicht te doen zodat een adelaar naar binnen vloog die vervolgens landde op het hoofd van Trump. Het was een mooie manier om het publiek af te leiden van de inhoud. Het commentaar in de Amerikaanse kranten is eensgezind: in 2024 moet de debatorganisatie strenger op roofvogels letten.


Trump probeerde de debatleider om te kopen
Het was een nieuw dieptepunt: Trump wapperde bankbiljetten in het gezicht van de debatleider met de belofte dat die allemaal van haar zijn als ze zou zeggen: “Dit debat is klaar. De Donald heeft duidelijk gewonnen. Als ik het Amerikaanse volk was, zou ik het wel weten.” Gelukkig bleek Kristen Welker van NBC onkreukbaar. “Dank je voor het aanbod, Donald, maar ik denk niet dat geld iets is wat mij op dit moment gelukkig maakt. Ik probeer te focussen op goede relaties met mijn vrienden en familie.”

Joe Biden vergat waar hij ook alweer kandidaat voor was
“Ik zal een burgemeester zijn voor alle inwoners van South Bend, Indiana” beloofde Joe Biden. De Democraat ontvouwde zijn plannen voor de lokale politie en beloofde te investeren in de grootste middelbare school van het stadje. Gelukkig voor Biden had Trump niet door dat het debat eigenlijk was georganiseerd in het kader van de presidentsverkiezingen. Trump zei dat Biden de “slechtste burgemeester ooit” zou zijn en dat hij zelf “veel burgemeester is dan Biden”.

Biden en Trump spraken af het contact warm te houden
“Als de verkiezingen voorbij zijn moeten we nog een keer zo’n debat doen, desnoods zonder camera’s en peilingen en alles, maar gewoon ergens in een huisje in de duinen. Ik vond het gezellig en dit kan een leuke traditie worden.” Het was een mooi teken van verzoening, dat ons hoop geeft voor de periode na 3 november.

Een vriend van mijn basisschool zat op de rug van Biden
Joey, mijn beste vriendje op de basisschool, zat het hele debat op de rug van Biden. Hij is nu samen met mijn ex-vriendin en om de een of andere reden was jij er ook.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

I’m the fairest president in the world about his taxes, if my accountant allowed me.

I’m the most compassionate person in the world for niggers and Democrats.

I’m the biggest lover of prostitutes.

I’m the most reliable Twitter user in the world. It’s time for Jack Dorsey to make that known.

In short I’m the most loved person in the whole world

Reageer