Studio Speld / Pink Blue - Shutterstock / Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport - YT

Jaap van Dissel heeft nachtmerrie waarin mondkapjes helpen tegen het coronavirus

Jaap van Dissel is vannacht badend in het zweet wakker geworden. Hij droomde dat mondkapjes helpen om het coronavirus te bestrijden.

“In m’n droom zit ik aan m’n bureau een beetje met m’n vingerskateboard te spelen”, verhaalt Van Dissel ‘s ochtends aan zijn vrouw. “Niks aan de hand, maar plots verandert m’n vingerskatepark in een Deens onderzoek waarin staat dat mondkapjes de verspreiding van het coronavirus tegengaan. Ik raak in paniek en wil het onderzoek van m’n bureau schuiven, alleen wordt m’n bureau steeds groter. Ik moet helemaal horizontaal liggen om het eraf te gooien.”

Van Dissel begint opnieuw hevig te transpireren. “Ik zet de tv aan om m’n gedachten te verzetten. Maar in plaats van Friends krijg ik de Amerikaanse viroloog Anthony Fauci te zien. Hij zegt dat er steeds meer bewijs was voor de effectiviteit van mondkapjes. Ik zappen zappen zappen, maar overal is die enge Fauci te zien.”

“Ik probeer natuurlijk te vluchten”, vervolgt Van Dissel, “maar nergens is een deur. Ik bonk tegen de muur en schreeuw zo hard ik kan. Er komt geen reactie dus schreeuw ik nog een keer. Plots hoor ik gegniffel achter me. Ik draai me om en zie ik dat ik niet meer alleen ben. Aan m’n bureau zit een klein kaal mannetje een ventilator in elkaar te schroeven. Het is Maurice de Hond.”

Van Dissel gaat rechtop zitten. “Ja nu weet ik weer waarom ik gillend wakker werd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik verdien 77 Amerikaanse dollars in minder dan 1 uur terwijl ik de hele wereld rondreis. Vorige week werkte ik met mijn laptop in Rome, Monti Carlo en ten slotte Parijs. Deze week ben ik terug in de VS. Het enige wat ik doe zijn basistaken van deze geweldige online site. Probeer het ====>

http://moneylive3.club

Reageer