shutterstock.com/Christian Bertrand

Ook contract van vrouwelijke sterspeler Lieke Martens gelekt: niemand onder de indruk

Ook het contract van Barca-speelster Lieke Martens is gelekt. Daar is niemand van onder de indruk. De vrouwelijke sterspeelster van Barcelona blijkt 1000 keer minder te verdienen dan haar mannelijke collega Lionel Messi. Dat nieuws is met groot schouderophalen ontvangen.

Niemand is onder de indruk van de cijfers. “Ze zit zelfs onder de Balkenendenorm,” grapt Rafael van der Vaart. “Messi moet 8 uur werken om haar jaarsalaris te verdienen. Zo weinig is het. Ik krijg jaarlijks met slecht commentaar geven over voetbal nog meer van de NOS.”

Ronald Koeman heeft laten weten het lek te betreuren. “Nu denkt iedereen dat we vrouwen veel minder waard vinden dan mannen, omdat we ze veel minder betalen. Dat is wel zo, maar dat hoeft niet op straat te liggen. Daarbij moeten we toch ergens Messi’s salaris compenseren?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is echt vreselijk erg schandalig.
Nu ik hier toch ben, wijs ik even op het lage percentage voetballiefhebbers onder de lezers.
Voetbal kan dus achter de tab voetbal, zoals onze rubriek achter de tap De Pin staat. Eerlijk is eerlijk.

Reageer
gravatar

Zeg Loes, hou toch op. Veel andere mannen willen voetbal gewoon op de voorpagina!

Wellicht kan aan De Pin berichten over het koningshuis, levensstijl, liefde en mode worden toegevoegd, zodat het meer op de Margriet, de Libelle en de Linda! gaat lijken. Dan zal De Pin meer lezeressen trekken en zichzelf kunnen bedruipen.