PhotobyTawat / shutterstock.com

Ook dat nog: vaccin van Islamitische Staat 98% effectief

Het vaccin van Islamitische Staat beschermt met 98 procent effectiviteit tegen het coronavirus. Dat blijkt uit een publicatie in het gerenommeerde wetenschappelijk tijdschrift The Lancet.

Het vaccin is een flinke propaganda-opsteker voor het kalifaat. Veel westerse regeringen vertrouwden het vaccin niet omdat Islamitische Staat in het verleden vaak spectaculaire doorbraken heeft aangekondigd die het nooit waar kon maken. Die scepsis blijkt dus nu onterecht.

Naar verwachting zal het Europees Geneesmiddelenbureau het Anis Amri-vaccin vrijdag schoorvoetend goedkeuren. Het vaccin van de genocidale jihadistische beweging zal dan vanaf half februari aan Nederlandse ouderen worden toegediend.

Inmiddels is ook meer duidelijk over de werkzaamheid van het vaccin dat wordt ontwikkeld door drie snoezige rossige babyvosjes: dat vaccin blijkt de kans op corona aanzienlijk te verhogen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In het huidige internationale coronapolitieke klimaat past een gecoördineerd beleid van de grote techbedrijven (Facebook, Twitter, YouTube, Google, Apple, Amazon, Pinterest e.a.), media en de banken ons efficiënt te censureren voor community violation, zoals onlangs weer bij de Raaskalderij in België, met de eerste tekenen hiervan bij de Speld.

gravatar

Het bewijs van de werking staat al sinds de zevende eeuw ergens in de Koran. Dat moet kloppen, want de Grote Profeet Mohammed is gedicteerd door aartsengel Gabriël die het weer van Allah heeft geleerd.