Google: Street View

Google: Street View

Onderzoek: 1 op de 3420 inwoners van Arkel is IS-terrorist

Ruim 1 op de 3421 inwoners van Arkel is vermoedelijk voormalig veiligheidschef van IS. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam. “Het zijn inderdaad forse aantallen”, zegt een van de onderzoekers van de studie.

Wat maakt Arkel zo aantrekkelijk voor IS-terroristen om zich te settelen? “We weten nog niet precies hoe dit nu komt, of het de regio is, of misschien de ligging van de Waal. Arkel wordt aan alle kanten omgeven door water, dat kan kennelijk voor sommige vermoedelijke IS-leden heel aantrekkelijk zijn.”

Voor mensen die zeggen dat 1 op de 3420 inwoners ‘niet heel veel is’, hebben de onderzoekers alsnog slecht nieuws. “1 op 3420 lijkt inderdaad niet veel, maar stel dat Arkel 100.000 inwoners zou hebben, dan zou dit betekenen dat bijna 30 inwoners vermoedelijk veiligheidschef van IS zouden zijn. 30, dat is een klein leger.”

Veel inwoners van Arkel geven aan geschrokken te zijn. “Ikzelf ben geen IS-lid”, zegt de bakker. “Maar aan de slager begin ik nu te twijfelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat de VS hebben gedaan, is vanuit christelijk perspectief de hele zuidflank van de Sovjet-Unie weggeven aan de islam.
De wortels van het Ottomaanse rijk, de sleutel tot de wereldoorlogen, zijn terug.
Misschien omdat zoveel Amerikanen uit Oost-Europa komen, vooral de Ashkenazi die oorspronkelijk uit Turkije komen en zich in de eerste eeuwen tot het jodendom hebben bekeerd.

Reageer
gravatar

Verbeeldingskracht heeft Maitreya onmiskenbaar.
Helaas verdwaalt hij meestal in zijn dagdromen, die hij als waarheid beleefd, zelfs tijdens de weinige momenten dat hij klaarwakker is.
Kenmerkend is dat de bezeten dagdromer zich zelden aan het gespreksonderwerp houdt..

gravatar

We moeten de ernst onder durven ogen zien. IS-terroristen zitten overal in ons land. Zelfs in kleine plaatsen. Alleen al in het gehucht Tjuchem (Midden-Groningen) met 265 inwoners wonen 0,077 IS-terroristen. Kun je nagaan.

Reageer