Pro Shots / NL Beeld

Pro Shots / NL Beeld

Landverraders in Den Haag gaan weer gratis bescherming tegen dodelijk virus aanbieden

Het kabinet blijkt weer eens hardleers. Vanaf september gaan de landverraders in Den Haag opnieuw gratis bescherming tegen een nog altijd dodelijk virus aanbieden.

"Het is echt ongelofelijk", reageert de binnenkort weer prominent in de media aanwezige Willem Engel. "Minister Kuipers gaat gewoon door waar De Jonge gebleven was: met het op vrijwillige basis inzetten van ons beste wapen tegen corona. Het is misdadig."

Een luidruchtige groep Nederlanders peinst er niet over mee te werken aan de schandalige plannen van het kabinet. "Een wonder van de wetenschap waarmee ik ernstige gezondheidsklachten én ontwrichting van de samenleving door lockdowns én een hoge druk op zorgpersoneel kan voorkomen: ik ben niet gek", aldus een Twitteraar met een Russische vlag, een tractor en heel veel cijfers in zijn naam.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *