Ophalen IS-bruiden welkome opsteker voor geplaagde reisbranche

Ophalen IS-bruiden welkome opsteker voor geplaagde reisbranche

Ophalen IS-bruiden welkome opsteker voor geplaagde reisbranche

Het terughalen van vijf  IS-bruiden en hun kinderen is een welkome opsteker voor de geplaagde reisbranche. De vrouwen werden gisteren in het diepste geheim uit het Koerdische kamp Al Roj gehaald, en zijn op dit moment op weg naar een volledig verzorgde vakantie in Nederland.

Minister van justitie Dilan Yeşilgöz sprak zich eerder fel uit tegen de komst van de vrouwen, maar is toch blij met deze oplossing: “De reisbranche heeft het de afgelopen twee jaar zwaar te verduren gehad. Op deze manier kunnen de IS-vrouwen toch nog wat voor hun land betekenen.”

De branchevereniging voor reisorganisaties laat weten dat het weliswaar hun voorkeur heeft om blozende gezinnetjes naar Gran Canaria te vervoeren, maar dat ze in de huidige situatie ook genoegen nemen met een chartervlucht vol medium-berouwvolle terroristen. Ook IS-bruid Amber is te spreken over de regeling: “Alles was toppie geregeld: we werden niet levend in de fik gestoken, niet onthoofd, en ook niet verhandeld als seksslaaf. Vijf sterren!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fijn dat we na een tijdje glamping toch even bij kunnen komen in een hotel in Nederland. Dan kunnen we vast wat aansterken en alvast wat spullen regelen voor de aanslagen in Nederland.
Met een adviesfunctie bij de VVD kunnen we vast veel geld verdienen om veel vuurwerk in te slaan.

gravatar

Wat heeft HOY-worst hier nou weer mee te maken?

En kom nou eens met argumenten in plaats van die eeuwige Belgentrol uit te hangen. Jullie zijn een schande voor jullie land, en wij hardwerkende Nederlanders zijn daar de dupe van!!

gravatar

Zoals ik dus al zei moeten we deze IS tijdbom en nooit naar Nederland halen. Dadelijk worden ze door een D66 rechter geknuffeld en krijgen ze subsidie voor een nieuwe bomgordel.

Reageer
gravatar

★★★★★

Boerka-vrouw Amber moet zich niet met mijn sterren bemoeien. Ik geef haar uiteraard geen enkele ster.

Matthijs krijgt er vijf, omdat hij de kostbare sterren niet ter ondersteuning van de IS naar Syrië of Irak zal sturen.

En natuurlijk omdat het artikel lekker cynisch is.

Reageer