Shutterstock / Efired

Shutterstock / Efired

Anna (23) gaat op zoek naar zichzelf in Thailand en heeft beet bij vijfde tempel

De 23-jarige Anna uit Zutphen besloot na haar bachelor Communicatie na lang wikken en wegen dat het tijd was om op zoek te gaan naar zichzelf. Na ruim twee weken backpacken in Thailand, waarin ze moest slapen met andere westerlingen in vieze hostels en verschillende Full Moon-party’s bezocht, had ze beet. Bij de vijfde tempel vond ze dan eindelijk zichzelf.

“Ik wist in Nederland niet meer wie ik was. Op de studie word je op een gegeven moment echt een nummer. Dan verlies je jezelf”, vertelt Anna. “Daarom besloot ik een vliegticket van ruim 800 euro te kopen en in een ander land echt anders te gaan leven. Geen boterhammen meer. Ik at ineens rijst, zoende met drie Spaanse jongens en ging slapen met andere mensen op één kamer. Op weg terug naar mezelf.

”Inmiddels is Anna bij terugkomst een neusring en tatoeage rijker: “Ik heb de coördinaten van Koh Samui laten vereeuwigen op mijn bovenarm.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *