asilis asvestas / Shutterstock.com

Aantal zetels VVD inmiddels hoger dan aantal gevaccineerde Nederlanders

Partij Rutte stijgt naar 400.000 zetels

Er is nog altijd onzekerheid over hoeveel Nederlanders er precies zijn gevaccineerd, maar één ding is inmiddels duidelijk: het aantal zetels van de VVD ligt hoger. De partij van Mark Rutte steeg deze week in de peilingen naar 400.000 zetels.

“We zien de VVD verder afstand nemen van de overige partijen”, zegt Tom Louwerse van de Peilingwijzer. “Het verschil met de PVV, die tweede staat, is inmiddels 399.980 zetels. Er kan nog van alles gebeuren voor 17 maart, maar dat is toch wel fors.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mark meent wel dat het land afgesloten moet worden voor asielzoekers en de moslims het land uit moeten., maar hij zegt het niet. Gelukkig, anders zouden mijn stemmers overlopen naar mijn vorige werkgever, de VVD.
Het is immers het enige verschil van mijn persoonlijke verkiezingsprogramma met dat van de VVD.

Reageer
gravatar

Welnee best Geert, ik beweeg mijn partij een attractief stukje naar links om wederom de weinig standvastige linkse kiezers te trekken. Die ga ik na de verkiezingen weer vier jaar lekker zand in hun ogen strooien met mooie praatjes.

gravatar

Aaah mooie praatjes… wij gaan bloemen planten op de snelwegen. Iedereen krijgt een gratis huis met zonnepanelen en gratis een pak geld iedere maand. De multinationals en andere rijkaard gaan dat betalen.

gravatar

Wopke, de basisscholen gaan open, maar nu blijkt dat ze maar 2 daagjes open wensen te gaan. Kun je Rutte even in de ballen trappen bij zijn volgende conference? Dan stem ik op jouw.

Reageer