Pro Shots - Jules van Iperen

Pijnlijk: Van Gerwen verliest plek 1 op wereldranglijst aan darter

Michael van Gerwen is zijn plek als nummer 1 op de wereldranglijst kwijt. Alsof dat nog niet pijnlijk genoeg is, is de nieuwe nummer 1 van de wereld ook nog eens een darter.

Van Gerwen reageert aangeslagen. “Ik kan het niet geloven. Het is echt niet erg om op waarde geklopt te worden, maar verliezen van een darter, dat is wel extreem pijnlijk. Dit is bovenal een nederlaag voor mijzelf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Michael kan niet tegen zijn verlies. Op de foto is duidelijk te zien dat hij een pijltje slingert naar het hoofd van de scheidsrechter (referee, red.). Hoe dat afgelopen is heb ik nergens kunnen lezen.