Studio Speld

Studio Speld

Zien: onze Speld Sport-stagiair gooide vandaag 27 met een 9-darter

In de categorie ‘daar had je bij moeten zijn’: vandaag gooide onze stagiair op kantoor 27 met een onvervalste 9-darter! Daarmee schaart hij zich in een bijzonder rijtje darters. Er waren helaas niet veel mensen aanwezig om deze gebeurtenis te aanschouwen, maar dankzij onze beveiligingscamera’s (soms steelt hij wel eens uit de lunchpot) hebben we zijn prestatie haarfijn vast kunnen leggen.

Zelf is de stagiair (naam bekend bij de redactie – red.) nuchter onder de 9-darter: “De eerste pijlen zijn het makkelijkst, maar na een stuk of zes pijlen neemt de druk toe omdat je weet dat het er gewoon in zit als je zo door blijft gooien. Dus ja, ik was best nerveus toen ik aanlegde voor de laatste worp, dat zag je wel bij de eerste pijl die naast het bord ging. Maar ik heb mijn ‘cool’ bewaard en ben met 27 nog heel redelijk uitgekomen dacht ik. Nu lekker naar huis en m’n ouders bellen, je moet ook als stagiair natuurlijk stoppen op je hoogtepunt.”

Bekijk hier de epische beelden

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief de beste artikelen van De Speld Sport uit 2023. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *