Adidas ontwikkelt sport-bh voor darters

‘Onbegrijpelijk dat dit er nog niet was’

Sportkledingmerk Adidas verkoopt per vandaag sport-bh’s voor darters. De fabrikant speelt hiermee in op een behoefte die al langer speelt onder prof- en amateurdarters.

“Het is hartstikke onhandig als je borsten alle kanten op slingeren bij ieder pijltje dat je gooit. Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat zoiets als een sport-bh er nog niet was voor deze topsporters”, legt marketingmanager Hugo Branderhorst van Adidas uit. “We krijgen al langer signalen dat darters graag kleding zouden dragen die alles een beetje in het gareel houdt.”

Adidas laat weten dat de innovatie darters helpt stabieler te blijven tijdens de worp en de ongemakken tijdens de doorgaans lange wedstrijden minimaliseert. De sport-bh zal in verschillende kleuren beschikbaar zijn, zodat het ook nog eens matcht met de kleurrijke dartsoutfits.

Dit artikel staat in ons allernieuwste boek: 2022 – Een Ander Jaar. Bestel vandaag nog het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2022. Nu voor slechts 18,50 in onze webshop.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *