Shutterstock / Vasilchenko Nikita % lestyan / Studio Speld / Daniël Bergman

Shutterstock / Vasilchenko Nikita % lestyan / Studio Speld / Daniël Bergman

Dartborden met vliegje erop moeten voorkomen dat darters naast het bord werpen

Dartborden met vliegje erop moeten voorkomen dat darters naast het bord werpen. Een welkome ontwikkeling voor de mindere tot waardeloze darters onder ons.

De producent van het dartbord zag de behoefte aan een dartbord met vliegje toenemen. “Aan het begin van de avond is er nog wel enige focus”, vertelt een woordvoerder. “Maar naarmate de avond vordert worden darters erg slordig en vliegt de ene na de andere pijl in de muur. Dat is bij iemand thuis vervelend, maar in de kroeg net zo goed.”

Voornamelijk mannen blijken de hulp bij mikken goed te kunnen gebruiken. De producent verwacht dat het dartbord met vliegje na dit jaar niet meer weg te denken is uit Nederlandse kroegen, zuipketen en huiskamers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *