Pro Shots / ProSportsImages

Pro Shots / ProSportsImages

Nederlandse darters hebben moeite met dominantie omikron

Vincent van der Voort, Raymond van Barneveld en nu ook Michael van Gerwen, allemaal vielen ze tijdens het PDC WK darts ten prooi aan omikron. De Nederlandse toppers hebben in Londen de grootste moeite met de dominantie van de coronavariant.

Van Gerwen werd compleet overvallen, zo vertelt hij teleurgesteld: “We wisten natuurlijk allemaal dat omikron hier dominant was, maar zó dominant, dat had niemand kunnen bevroeden.” Waarom het juist de Nederlanders zijn die zoveel moeite hebben met de totale dominantie van de variant, is vooralsnog een raadsel. Ook Van der Voort heeft daar geen antwoord op. “Geen idee, maar ik weet wel dat je er compleet door overvallen wordt. Het ene moment denk je lekker in het toernooi te zitten, tot je omikron tegenkomt, het is dan opeens gebeurd. Dan kun je dubbels gooien wat je wil, maar het heeft gewoon helemaal geen zin. Het laat je volledig kansloos. Ik denk dat omikron dit toernooi compleet gaat overheersen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Darters zijn de nieuwe boeren. Ik zou met oppassen met berichtgeving over darters, anders dreigen ze met een pijltjesbezetting op het Malieveld. En dat wil je niet!

Reageer
gravatar

Het verschil tussen sex (NL: seks) en omicron (NL: omikron) is dat verstandige mensen bij seks een ander voorbehoedsmiddel gebruiken dan bij corona.

Voor complottisten als jij, is het verschil dat ze bij bij seks een voorbehoedsmiddel gebruiken en bij corona niet.

gravatar

Beste Heer, darters kunnen niet zonder een flinke buik. Het is immers hun boegbeeld, waardoor zij stevig in hun schoenen staan.