Op1 / Youtube

Hoekstra: ‘Ik denk pas na over trouwen na vraag van trouwambtenaar’

‘Je moet dingen echt in de juiste volgorde doen’

Alles wijst erop dat Wopke Hoekstra ooit gaat trouwen. De minister heeft met zijn vriendin al meerdere malen geprobeerd een bruiloft te plannen. Toch laat hij zijn keuze om in het huwelijksbootje te stappen nog in het midden.

‘’De trouwambtenaar is hierin aan zet. Mocht hij een vraag voor mij hebben, dan ga ik daar over nadenken. De dingen moeten wel in de juiste volgorde gebeuren.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo deed Herman Brood het ook, meen ik me te herinneren. “U overvalt me wel een beetje met die vraag.” Was dat toen hij met Nina Hagen trouwde, of met Yoko Ono? Ik ben het even kwijt.

Reageer
gravatar

Ja, ik wil.

Liselot en Wopke hebben vier kinderen, dus getuigen zijn er genoeg.

Wanneer schikt het?
Na de pandemie vrees ik, want de complete ministerraad, het bestuur van het CDA en de fracties van Eerste en Tweede Kamer willen er natuurlijk bij zijn en ze willen uiteraard niet dezelfde brokken maken als bij het bruiloftsfeestje van collega Grapperhaus.

Reageer