Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Hongaarse regering is bang dat homo-orgies afbreuk doen aan de heiligheid van hetero-orgies

De Hongaarse regeringspartij Fidesz maakt zich zorgen over de opkomst van de homo-orgie. Volgens de partij doen orgies met alleen maar mensen van hetzelfde geslacht afbreuk aan de traditionele orgie met mannen en vrouwen.

“Tientallen mannen die het doen met tientallen vrouwen, dat is hoe de natuur het bedoeld heeft”, zegt Fidesz-coryfee József Szájer. “Laat je niets wijsmaken door de gender-ideologie. Wij weten wel beter: seksfeestjes waarbij mannen het kunnen doen met de vrouw van een ander en vrouwen met de man van een ander zijn de hoeksteen van de samenleving. Het is belangrijk onze kinderen te beschermen, anders kunnen die later alleen nog maar door iemand van het eigen geslacht gegangbangd worden.”

Minister-president Orbán heeft aangekondigd een grondwetswijziging door te voeren waarin een orgie officieel wordt gedefinieerd als een seksuele verbintenis tussen minstens tien vrouwen en tien mannen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Gegangbangd
Als iemand bang wordt gemaakt voor het betreden van gangen, is hij/zij gegangbangd.
Voltooid deelwoord van het werkwoord is gangbangen.
vb Hij gangbangt. / Zij is gegangbangd / Zij zal worden gegangbangd.

Vergelijk met:
– gespinbangd
– gespookbangd
– geduivelbangd
– gedraakbangd (verouderd)
– geboeftebangd
– gedonkerbangd

Reageer