LightField Studios / Shutterstock.com

Column waarmee je het oneens bent toevallig ook slecht geschreven

Een vrouw die het oneens is met de boodschap van een column die ze vandaag las, vindt die tekst toevallig ook ‘bedroevend slecht geschreven’. “Is dit geschreven door een stagiair ofzo?”, mompelt de vrouw, die walgt van de mening in de column, omdat die zo volledig indruist tegen haar kerngeloof. “Zonde van de inkt, dit slecht geschreven stuk dat toevallig ook een mening bevat die mij niet bevalt”, zegt de vrouw, nu tegen haar vriend die met haar aan de ontbijttafel zit.

“De zinnen in dit stuk bevallen mij totaal niet”, zegt de vrouw. “Er straalt slechtgeschrevenheid vanaf, en dat staat nog los van het feit dat de zinnen tezamen een mening vormen die ik verre van mij af werp.” De man knikt.

Nee, denkt de vrouw, deze column met een mening die mij ongemakkelijk maakt omdat het mij confronteert met de mogelijkheid dat wat ik ten diepste voor waar aanneem misschien toch niet zo zeker is als ik altijd had gedacht, is geschreven door een amateur, iemand die er niks van bakt. “Vuilnis”, zegt de vrouw. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ik raad deze dame Gezond Verstand aan. Het enige blad, waarvoor de lezer niet een ander blad voor de mond hoeft te nemen. Gezond Verstand vertelt u de rauwe waarheid o.a. over de opzettelijk toegevoegde gif en nanochips in alle vaccins, over de ware reden waarom de beste president van de Wereldregering, de heer Trump, ten onrecht geen Nobelprijs voor de vrede heeft gekregen, over het onrecht dat neo-nazi’s en -fascisten wordt aangedaan en nog veel meer. En dat allemaal in leesbare taal voor kinderen van tien!

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Haast je, het aanbod loopt morgen af!

Home Profit System – OFFICIAL WEBSITE
WARNING – Registration Deadline is on Sunday, November 29, 2020

gravatar

Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj.

http://www.maxjob3.com

Reageer