martinbertrand.fr / Shutterstock.com

Vrouw kijkt mee op telefoon treinpassagiers om eigen batterij te besparen

Marianne Witteveen (29) gaat iedere dag met de trein en ergert zich eraan dat haar telefoon zo snel leeg is. “Tsja. Ik zie eigenlijk niks nuttigs op mijn eigen telefoon, dus ik kan veel beter via andermans telefoon meekijken.”

Marianne stapt in de trein naar Barneveld en gaat direct tegenover een passagier zitten die alleen oog heeft voor zijn eigen telefoon. “Dat zijn de beste. We zitten nu ook handig bij het raam, waardoor ik in de weerspiegeling alles meekrijg. Mijn eigen telefoon blijft het komende uur lekker in mijn zak zitten,” lacht Marianne.

Kookrecepten, het laatste nieuws, liefdevolle appjes naar familie, alles komt voorbij. “Goh, wat een interessant leven heeft de persoon tegenover mij zeg,” denkt Marianne tijdens haar rit naar Barneveld. Haar eindstation komt steeds dichterbij. Ze pakt haar eigen telefoon er even bij. “Nog 96%” lacht ze trots. “En ik ben zes kookrecepten, het nieuws over Baudet en de naam van het lootje van Riet rijker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer