Mensen die al vuurwerk hebben besteld krijgen voucher die ze in de fik kunnen steken

Mensen die vuurwerk hebben besteld krijgen ondanks het vuurwerkverbod waar voor hun geld. Het gaat om een exclusieve voucher die volgens verschillende vuurwerkverkopers ‘lekker vlamt’. 

Het liefst zouden klanten met mooie vuurpijlen het nieuwe jaar in knallen, maar als het niet anders kan is een voucher ook prima. “Als het vlamt, vlamt het. Eigenlijk ook wel cool dat je je eigen geld op deze manier in de fik kan steken”, zegt een klant.

Iedereen die dit jaar vuurwerk heeft besteld, heeft recht op tenminste één voucher. Heb je meer dan twintig euro uitgegeven, dan krijg je in plaats van een saai wit papiertje een blauwe. Heb je meer dan vijftig euro uitgegeven, krijg je een groene. Boven de honderd euro? Dan krijg je een rode of kun je hem personaliseren met bijvoorbeeld een leuke foto erop.

“Zo kun je toch laten zien dat jij een mooiere voucher hebt dan je buren. Daarnaast kun je zelfs nog de brievenbus opblazen,” legt vuurwerkverkoper Evert de Wit uit. “Ik ben blij dat we klanten deze mogelijkheid kunnen bieden. Anders wordt de jaarwisseling dit jaar maar een saaie bedoening.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie de traditie van het vuurwerk erg mist, mag zichzelf wat vingers afhakken en een oog uitsteken. Wordt het toch nog een oergezellig oudjaar.

Reageer