Altrendo Images / Shutterstock

Alcoholist? Deze man koopt 24 (!) flesjes bier

Soms is het treurig om te zien hoe mensen af kunnen glijden. Mensen die alle decorum verliezen en niet eens meer moeite doen om te verbergen hoe verslaafd ze zijn geraakt. Zoals deze man in de supermarkt. Hij is zo afhankelijk van alcohol dat hij maar liefst 24 (!) flesjes bier in één keer koopt.

De treurige man heeft al het bier zelfs in een soort plastic doos gestopt omdat het anders te veel is om te dragen. Dan zouden toch eigenlijk alle alarmbellen af moeten gaan? Hij neemt niet eens de moeite om de doos met bier op de loopband te zetten. Hij wijst naar zijn karretje en de caissière heeft het al begrepen. Deze man komt hier ongetwijfeld vaker zijn beschamende aankoop doen.

Na betaald te hebben weigert de man het bonnetje en loopt hij met de tientallen flessen alcoholische drank de supermarkt uit. Ongetwijfeld om ze thuis in alle eenzaamheid zonder vrienden en zonder vreugde op te drinken. Wat ontzettend tragisch dat het zo ver heeft kunnen komen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ken deze man. Het is Altrendo Shutterstock. Hij drinkt alleen alcoholvrij bier. Als hij niet alleen is, drinkt hij wel eens ‘n biertje met alcohol mee.

De familie Shutterstock is overigens vaak te gast in
De Speld.

Reageer