Dafinchi / Shutterstock.com

Vuurwerkverkoper aan beide ogen blind geraakt voor kritiek op vuurwerk

Een gruwelijk voorval in Medemblik. Een eenenveertigjarige vuurwerkverkoper is aan beide ogen blind geraakt voor kritiek op vuurwerk. Omstanders zagen het gebeuren en meerdere camera’s filmden hoe de man kritiek afstak zonder daarbij afstand te nemen van zijn standpunt dat vuurwerk gewoon moet kunnen. Het liep fataal af voor de man: hij is nu aan beide ogen blind voor kritiek op vuurwerk.

“Dit krijg je dus als je met de verkoop van vuurwerk stunt”, verzucht de buurman van de vuurwerkverkoper, die het tafereel van dichtbij gadesloeg. “Je geeft er zoveel geld aan uit, zonder de gevolgen daarvan in te zien. Dan loop je het risico om ernstige gehoorschade of beschadiging aan je visie op te lopen. Daar is mijn buurman het pijnlijke voorbeeld van. Ik ben bang dat hij nooit meer zal kunnen inzien dat vuurwerk gewoon hartstikke gevaarlijk is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

#GrenzenDicht!!

Vanwege al die asociale honden die ongetwijfeld kilo’s vuurwerk in het buitenland gaan halen.
Of bestellen.

Met alle gevolgen van dien w.b.t. vandalisme en verwondingen.
Ja, en jouw zorgpremie.

‘ja maar ik wil ! af pakken tradisie !! zwarte piet !’

Reageer
gravatar

Geen nood, de vuurwerkfanaten gaan nu massaal aan het carbidschieten. Spannend om te zien of er nu meer of minder slachtoffers vallen.
Mogelijk lucratief voor plattelanders is het organiseren van een workshop “het carbidschieten in de vingers krijgen zonder deze te verliezen”.

Reageer