Shutterstock / fizkes

Waar geef jij je geld aan uit? Thomas (37) uit Capelle aan den IJssel

'Ik heb sokken gekocht omdat ik nieuwe sokken nodig had.'

Elke week vertelt een van onze lezers in de rubriek ‘waar geef jij je geld aan uit’ waar hij of zij zijn of haar geld aan uitgeeft. Deze week: Thomas (37) uit Capelle aan den IJssel.

5 paar sokken – 6 euro

Deze sokken heb ik gekocht bij Hema omdat ik nieuwe sokken nodig had.

5 paar sokken – 6 euro

Ik had de sokken per ongeluk laten liggen bij de kassa, dus ik heb nieuwe gekocht.

5 paar sokken – 6 euro
Worstenbroodje – 2 euro

Toen mijn net aangeschafte sokken thuis in een ander licht zag, ontdekte ik dat ze donkerblauw waren en niet zwart en ik wilde donkerblauwe sokken hebben en geen zwarte dus heb ik nieuwe gekocht. Nu ik toch bij Hema was besloot ik er een worstenbroodje bij te kopen

5 paar sokken – 6 euro
Parkeerboete – 135 euro

Ik heb mijn nieuwe donkerblauwe sokken per ongeluk te heet gewassen zodat ze zijn gekrompen. Daarom heb ik nieuwe gekocht. Omdat de rij bij de kassa iets langer was dan ik gewend was bleek ik bij terugkeer een parkeerboete te hebben gekregen. Een flinke tegenvaller!

20 paar sokken – 24 euro

Alles was nu in orde met de sokken en ze zaten zo lekker dat ik meteen nog vier pakken sokken heb gekocht (donkerblauwe).

Totaal:
Kleding: 48 euro
Snacks onderweg: 2 euro
Overig: 135 euro

Tip van onze financieel adviseur: Thomas moet opletten waar hij zijn auto neerzet. 135 euro aan parkeerboetes per week komt neer op 7020 euro per jaar. Zonde! Dit jaar zelfs 7155 euro trouwens want 2020 heeft 53 weken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *