Shutterstock Art_Photo / Studio Speld

Shutterstock Art_Photo / Studio Speld

Facebook-evenement: ‘Mensen met crypto uitlachen’

5.299.274 personen zijn geïnteresseerd

De waarde van de bitcoin daalt in rap tempo. Mensen die al vanaf het begin tegen crypto zijn, durven zich hierdoor nog harder uit te spreken. Zo zijn al 5.299.274 personen geïnteresseerd in het Facebook-evenement ‘Mensen met crypto uitlachen.’

Lange tijd hadden mensen met crypto het voor het zeggen op kringverjaardagen en bij de koffieautomaat, maar sinds er sprake is van een heuse crypto-crash is dit niet langer vanzelfsprekend. De beweging van mensen die crypto-investeerders uitlacht groeit, en Facebook-gebruikers reageren dan ook dolenthousiast op het geplande evenement. ‘HAHAHAHAHA!’, reageert iemand. Een andere gebruiker laat weten: ‘ahahahahhahhha’. En ook een man met grijs haar draagt zijn steentje bij: ‘LMAO ROFL XD.’

Het is de zoete wraak van alle mensen die tijdens kringverjaardagen urenlang moesten luisteren naar succesverhalen over crypto, en waarom je er écht mee zou moeten beginnen. Zinnen als ‘nu instappen is de beste keuze die je ooit zult maken’, lijken verleden tijd. Op verjaardagen zitten de eerder zo luidruchtige ooms terneergeslagen op hun plakje leverworst te kauwen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *