Shutterstock / Roman Samborskyi

Shutterstock / Roman Samborskyi

Man die bij zijn ouders woont deelt tips om snel rijk te worden

In een YouTube-video heeft Rick van Dreef (28) een paar briljante tips gedeeld om snel rijk te worden. De man die al zijn hele leven bij zijn ouders in Moordrecht woont, vindt dat veel mensen – en dan vooral jongeren – onzorgvuldig met hun geld omgaan. Volgens hem zijn er een paar simpele manieren om in korte tijd heel veel geld te kunnen sparen.

“Luister, ik ga jou een paar zieke tips geven om héél snel rijk te worden”, begint hij in zijn video TIPS OM SNEL RIJK TE WORDEN. “Tip 1: hou de kosten voor de huur zo laag mogelijk. Zelf heb ik, doordat ik nog nooit huur heb hoeven betalen, eigenhandig een klein kapitaal bij elkaar weten te sparen. Bro, waarom doen niet meer mensen dit? Je bent een dief van je eigen portemonnee als je dit niet doet.”

“Tip 2: geef zo min mogelijk uit aan gas en licht”, vervolgt Rick. “Heel eerlijk: dat zijn echt massive kostenposten. Als je zorgt dat je de poen die andere mensen aan gas en licht besteden in je zak kan stoppen, ben jij spekkoper. Tip 3: laat je moeder boodschappen doen bij bijvoorbeeld de Aldi of de LIDL, niet bij de Albert Heijn. Dat is veel goedkoper. Op zich maakt het voor jou niet uit omdat je ouders sowieso alles betalen, but it’s the thought that counts.”

Tot slot heeft Rick nog een laatste tip voor zijn kijkers: “Ik kan jou wel allemaal bevelen geven zodat je net als ik vies rijk kan worden, maar het gaat ook om je instelling. Als jij een positieve money mindset hebt, ga je pas echt snel geld verdienen. Geloof me: bijna iedereen kan weer bij z’n ouders gaan wonen en vliegensvlug rijk worden.”

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *