Shutterstock: Fractal Pictures / Nancy Beijersbergen

Carola Schouten gewekt door Farmers Defence Force met heerlijk ontbijtje op bed

Minister van Landbouw Carola Schouten is vanochtend gewekt door vijf boeren van Farmers Defence Force die haar een ontbijtje op bed kwamen brengen. Het ontbijtje bestond uit verse sinaasappelsap, koffie, een gekookt eitje en heerlijke croissantjes met jam. 

De actie krijgt veel lof van mensen op Twitter. “Dat je de moeite doet om door iemands keukenraam te klimmen en heel stilletjes een lekker ontbijtje maakt voor iemand met wie je het niet altijd eens bent”, zegt iemand. “Dat is wat wij naastenliefde noemen.”

De boeren blijven bescheiden over hun vriendelijke daad. “We doen dit niet voor ons. Haar reactie was voor ons genoeg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *