NOS

Arrogante kwal gaat voor twee uurtjes Griekenland met privévliegtuig

Een arrogante kwal van een man is vandaag voor twee uurtjes zon helemaal naar Griekenland op en neer gevlogen. Het kabinet reageert verbaasd. “Twee uur is echt te kort voor Griekenland. Dan zie je bijna niks.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niet veel.
Met het vliegtuig nog minder.
Met het privé vliegtuig nog veel minder.
En met het privé vliegtuig dat betaald wordt met belastingcenten maar één familie van uitvreters.

gravatar

Onze gewldige koning (vrede zij met hem), die geroemd wordt om zijn verbindende rol, heeft dit weer zo ongelooflijk goed opgelost. Uit onderzoek van de NOS is gebleken dat 106,4% van de Nederlanders onze vorst steunt in zijn beslissing om weer thuis te komen en nog meer van hem is gaan houden.
Even vingeren.

Reageer
gravatar

Ik vind zn reactie erg arrogant
Terwijl veel Nederlalanders gedwongen nd voedselbank moeten weet onze Koning niet hoe de miljoenen uit te te geven.
Te gek voor woorden

Reageer
gravatar

Zo zie ik het ook! Zo’n vliegtuig moet de lucht in anders staat die bak maar te roesten en dan mag de Nederlandse belastingbetaler nog meer dokken. Ook hoeven we zo de piloten en stewardessen niet te ontslaan, ook niet geheel onbelangrijk in deze tijden. We hadden trouwens wind in de rug dus met de CO2 uitstoot viel het best mee uiteindelijk. Zodra Ryanair weer een geregeld vluchtschema heeft gaan we onze Miles weer met hen verdienen, beloofd!