Zin in een snack? Kijk eens onder je spatiebalk

Het overkomt iedereen wel eens: je zit driftig te werken en krijgt in de namiddag zin in een lekkere, voedzame snack. Nu kun je direct naar de supermarkt of de bakker op de hoek hollen, maar vaak is dat helemaal niet nodig: het toetsenbord zit vol heerlijke toetsendoortjes. Waar vind je de voedzaamste, lekkerste brokjes genot? Lees het hier!

1. Onder de spatiebalk
De spatiebalk vormt bij de meeste keyboards een lange, holle ruimte, waaronder niet alleen lekkere kruimels liggen, maar waar door vocht, speeksel en huidophoping ook een ideale laag ontstaat waar nog meer spannende voedingsstoffen op kunnen groeien. We noemen het huidhummus en het smaakt een beetje als kip, of kut.

2. Onder het volume-omlaagknopje
Het volume-omlaagknopje is een paniekbutton, een knop waar je éérst op gaat rammen en waarbij je later pas je vingers aflikt, bijvoorbeeld als jij met je Cheetos-tengels voor het slapengaan nog even een stomend filmpje aan wil knallen waar een stiefdochter in een slipje bekneld is geraakt in een verrassend krappe wasmachine en je je realiseert dat je laptop nog steeds op de Chromecast is aangesloten die op vol volume staat, afijn, om maar iets te noemen, dan belanden er een heleboel kruimels in die holte. Houd die ruimte vervolgens goed warm en vochtig, en grote kans dat jij binnen vijf dagen al heerlijk van je eerste zelfgekweekte oesterzwammen kunt smikkelen.

3. Op en rondom de letter ‘J’
De J is de magische zone waar veel mensen hun rechterwijsvinger op laten rusten. Die vinger wordt voor een heleboel dingen gebruikt, en is een beetje de joker in het vinger-repertoire. Je masturbeert ermee, steekt hem in je neus, houdt er de deur mee open voor anderen, je gebruikt hem om heerlijke sandwiches te eten, en al die zaken bij elkaar zorgen voor een unieke melange die zich via de vingertop afzet op en rondom de letter ‘j’. Om die heerlijkheden te proeven, hoef je enkel maar je tongetje tussen de letters ‘u’ en ‘m’ te laten glijden. Vergeet tijdens het likken vooral niet de ‘i’, de ‘k’ en de ‘h’ mee te nemen!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *