Shutterstock / Nieuwland Photography

Shutterstock / Nieuwland Photography

Snackbar Berry’s Corner is vandaag ook ADE-locatie en vraagt 15 euro entree

Onder de honderden bekendere en onbekendere locaties waar aankomende dagen flink feest wordt gevierd tijdens ADE, zit dit jaar ook Snackbar Berry’s Corner. Voor slechts 15 euro kun je een entreekaartje kopen aan de deur.

“Het event begint om 16:00 en eindigt rond 4:00 op zaterdag, dus er is genoeg tijd om je twaalf uur lang te wanen in een vettige omgeving terwijl we muziek van Slam FM draaien en berenhappen in de frituur mieteren. Je krijgt een slush puppie en een mexicano bij binnenkomst”, aldus Berry van Berry’s Corner. Bezoekster Lotje (25) geniet met volle teugen. Ze had er ook al lang naar uitgekeken, mede doordat ze ‘te laat was voor alle andere events en geen andere keus meer had’. “Nouja, eigenlijk wist ik niet eens dat dit hier zou zijn, maar ik had gewoon honger. Toch op ADE geweest, nice!”

Ter ere van ons 150-jarige bestaan is er bundeling gemaakt van alle artikelen die het verloop van de wereldgeschiedenis hebben veranderd. Het erkende wereldwonder bestaat uit zo’n 200 artikelen tentoongesteld op 176 pagina’s. Met speciale aandacht voor de overvloed aan onbehagen, de toekomst, jezelf en non-food. Bestel hier ‘150 Jaar De Speld Deel I’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze hebben in ieder geval wel HOY-worst op de kaart staan. ADE-adepten hebben daarom weinig problemen met die 15 Euro entree.
Op één zo’n worst dans je minstens 17 minuten. Daar kan geen pilletje tegenop.

gravatar

Waar staat dat dit een aangeboden advertentie is. Waarschijnlijk aangeboden met gratis mexicano’s voor alle redactieleden.