goffkein.pro / Shutterstock

Macbook gemakkelijk te repareren door nieuwe te kopen

Goed nieuws voor Macbook-gebruikers: de prachtige, prijzige laptops zijn nu nog makkelijker te repareren, door gewoon een hele nieuwe te kopen.

“We willen het jullie zo makkelijk mogelijk maken”, zegt CEO Tim Cook. “Daarom hebben wij een reparatiesysteem opgezet, waarbij je je laptop met een kapotte toets naar onze winkel kunt brengen. Daar kun je vervolgens een laptop aanwijzen die je in plaats daarvan wilt kopen.”

“Het bespaart de consumenten tijd en het is makkelijker en het heeft met geld te maken: doordat wij geen reparatieprogramma’s meer te hoeven faciliteren, wordt de productieketen anders en voor ons goedkoper. En dat merken we”, legt Tim Cook uit.

“Het komt ook doordat wij duurzaamheid heel belangrijk vinden. Onze producten zijn heel duurzaam. Dus als je een nieuw product ervan koopt, is dat duurzaam. Het is circulair: je koopt een laptop. Die gaat stuk. Je brengt hem weg. Je koopt een nieuwe. Duurzaam.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weet je wat ook goed is voor het milieu? Na iedere beurt je kapotje uitwassen. Makkelijk zat: Gewoon met de andere was mee op veertig graden. Niet in droogtrommel, maar buiten te drogen hangen.

Reageer